Sportief genieten – voor het hele gezin

Rabobank Pegasus Sport Event

LEMMER – In navolging van het succesvolle evenement van vorig jaar organiseert gymnastiekvereniging Pegasus Lemmer voor de 2e maal een heus Sport Event op zaterdagmiddag 12 oktober. Actief zijn en blijven bewegen is voor jong en oud van belang! Je krijgt meer energie, je wordt vrolijker en je blijft langer fit.

In sporthal de Hege Fonnen is iedereen tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom. De bezoekers kunnen zelf alles uitproberen zoals gymnastiek, freerunning en trampoline springen.
Voor de jongsten is er weer het Peuter & Kleuter beweegplein, klimmen en klauteren.
Demonstratie 
Ook zullen diverse groepen om 15 en 16.30 uur een spetterende demonstratie geven. En er zijn 2 uitdagingen om aan mee te doen: de handstand challenge en de planking challenge.
Leuke prijzen
Uiteraard is er ook een Pegasus informatiestand met extra informatie over de vereniging en de mogelijkheid om clubkleding te bestellen. Hier kan men ook deelnemen aan het Pegasus “Pak een Vak en Win” – spel met de kans op leuke prijzen zoals bioscoopbonnen, powerbank en nog meer moois!

De toegang van het Rabobank Pegasus Sport Event is GRATIS, mede dankzij de ondersteuning van de Rabobank.
Bij gymnastiekvereniging Pegasus Lemmer hoeft niemand stil te blijven zitten! Er is keus uit 15 verschillende gymsporten op verschillende niveaus voor jeugd en volwassenen.
Meer informatie op www.pegasuslemmer.nl en op Facebook/ pegasuslemmer

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!