Spetterende voorstelling Dansfabriek Lemmer

LEMMER – Zaterdag hield ‘Dansfabriek Lemmer’ voor de allereerste keer een dansvoorstelling. Een uitvoering waar alle dansers al een tijdje naartoe hebben geleefd. Met veel plezier en enthousiasme hebben ze een knallende voorstelling neergezet. De voorstelling vond 2 keer plaats in de theaterzaal van de Hege Fonnen. Beide keren zat de zaal vol en was het een feestje! 12 dansgroepen deden hun act.

Er deden dansgroepen mee van alle leeftijden, niveaus en dansstijlen. Van 4 jarige kleuters die nog nooit eerder een dansvoorstelling hadden gedanst tot wedstrijdteams die regelmatig wedstrijden dansen. Verschillende stijlen werden vertegenwoordigd zoals hiphop maar ook de groepen van de Moderne dans en Jazz knalden van het podium.
Het was erg mooi om alle verschillende dansstijlen te zien en dit in verschillende leeftijden. Ook de volwassen dames straalden op het podium terwijl de verbazing van de kinderen op het gezicht te lezen was. De meeste dames van de hiphop zijn namelijk ook ouders van de dansende meiden, maar deze act was een geheimpje tot zaterdag.
‘Het was een groot succes. Zowel voor als achter de schermen hebben we volop genoten’ aldus Aafke Visser, oprichtster van de dansschool. Aan het einde werden de juffen Renske Kruijswijk en Britt Walinga bedankt voor alle energie die ze in het dansen en de teams hebben gestopt, maar ook de hulpmoeders werden niet vergeten.

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!