Sneeuwpopwedstrijd: de winnaars

Deze pop werd beloond met de eerste prijs

LEMMER – Maak een sneeuwpop en win. Dat was de gedachte van Mascotte en Animatie die er een wedstrijd voor uitschreef. Het leverde heel veel creatieve poppen op in Lemmer en omstreken. Wat een enorm plezier konden we elkaar geven met al die sneeuw om ons heen. Er werden mooie bouwwerken toegezonden. De keus was vreselijk moeilijk. Ze waren allemaal mooi en speciaal. En dan die glunderende kopjes er bij op de foto’s, daar doe je het voor. Jeugd vermaken en creatief bezig laten zijn,” aldus de organisatoren.

Inmiddels zijn de prijswinnaars bekend gemaakt. Maar nog niet iedereen heeft zich gemeld om de prijs op te halen en daardoor zijn ook de namen nog niet allemaal bekend van de bouwers. Dit is wel bekend: 1e prijs valt in Lemmer bij de fam. Bootsma, 2e prijs is van de bouwers bij Suderigge, 3e prijs valt in Heerenveen

Wie gewonnen heeft en nog niet heeft gereageerd op app of mail kan contact opnemen via mascotteenanimatie.nl of 0627285416. De prijzen werden aangeboden door Lemsterglas. Mascotte en animatie kun je volgen op Facebook.

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!