Smulpunt Peter opent tweede vestiging

LEMMER –  Smulpunt Peter heeft aan de Schans een tweede vestiging geopend. De snackbar is daar van donderdag tot en met maandag geopend. Het pand is veel ruimer dan dat van de snackbar aan de Gedempte Gracht 5 en juist daarom werd het pand ook betrokken. “We waren trouwens niet op zoek, maar toen zich dit voordeed, hebben we de kans gegrepen, ”zegt Miranda Gedaan daarover. “Op de Gedempte Gracht loop je elkaar qua oppervlakte al snel voor de voeten. Hier is de ruimte juist enorm.”

Jongeren bestellen vaak online

Daar komt bij zegt ze, dat de jongere generaties het online bestellen van maaltijden veel sneller doet dan de wat oudere generaties.  “We dachten eerst dat er online veel meer besteld werd door corona. Dat was ook het geval, maar we merken toch vooral dat jongeren online bestellen heel gemakkelijk vinden.” Om die reden is dus ook een tweede vestiging geopend. De snackbar aan de Schans zal van donderdag tot en met dinsdag de online bestellingen daar bereiden en vervolgens bezorgen. Op dinsdag en woensdag wordt bezorgd vanaf de Gedempte Gracht. “Maar mensen zijn hier natuurlijk ook gewoon welkom om aan de toonbank iets te bestellen of het op te halen. En we zullen kijken hoe het gaat lopen, misschien worden die tijden later ook wel anders.”

Niet voor en niet achteruit

Dat er zo veel meer ruimte is in het nieuwe onderkomen is geweldig vinden ze. “In de andere vestiging kan je niet voor- en niet achteruit. Alleen daar al om is deze vestiging enorme winst.” Op de dag van de opening (donderdag 5 mei) was het nog wel even zoeken naar een juiste indeling.

Eldert van der Wal

“Het staat hier allemaal net andersom dan aan de Gedempte Gracht,” zegt Eldert van der Wal die de drijvende kracht wordt achter het punt in de Schans. Hij vindt de nieuwe zaak echt een leuke uitdaging en kreeg ook al veel leuke reacties op de zaak. Ondertussen gaan de bestellingen door. Die kunnen worden geplaatst via de telefoon, maar ook via de eigen bezorgdienst via https://www.snackbarpeterlemmer.nl/bestellen. “Dat online bestellen en bezorgen is eigenlijk een heel nieuw bedrijf geworden. En we bezorgen per bus of per elektrische fiets. Dat laatste ook met het oog op het milieu, want we willen zo milieubewust mogelijk werken.” Miranda voegt daar nog aan toe dat ook het aanbod aan snacks op termijn zal worden uitgebreid. “Met veel meer producten voor bewust eten en vega.”

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!