Slaapzakken voor vluchtelingen Lesbos

LEMMER – Mirjam Kuipers en Elske Fekkes uit Lemmer zijn een inzamelingsactie gestart voor de vluchtelingen op Lesbos. De dames hopen hierbij op ieders steun om van het ingezamelde geld hele goede slaapzakken te kopen.

Mirjam en Elske: “13.000 (!) mensen slapen na de verwoestende brand in het vluchtelingenkamp op Lesbos, massaal langs de weg en onder de blote hemel. Hulp is hard en snel nodig! De hulporganisatie Because We Carry heeft een inzamelingsactie opgestart. Wij zijn opgestaan en helpen hen hiermee.  En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Slaapzakken
Wat we nodig hebben zijn slaapzakken. Héle goede slaapzakken.  Die je bij lage temperaturen warm houdt. Want de winter staat voor de deur.
Zelf hadden we zo’n exemplaar niet op zolder liggen. En we merkten: de meesten van ons niet. Dus hebben we contact gezocht met een leverancier. We kunnen voor een scherpe prijs de superslaapzakken inkopen die we nodig hebben”.

Doe je mee
Voor € 25,- koop je een slaapzak om de moeders en kinderen op Lesbos warm te houden. Maar alle bedragen groot of klein zijn welkom!
Doneer voor ‘Slaapzakken voor Lesbos’ via
tikkie.me/pay/moja53fog5a48lovo2ri
(Deze link is geldig t/m 27 september)
Want elke nacht in de kou is er eentje te veel!
We hopen ook op jouw steun

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!