Sjongersnocht zoekt toetsenist

BANTEGA – Het gezellige, gemengde koor Sjongersnocht uit Bantega is per 1 september op zoek naar een nieuwe pianist die het koor op woensdagavond kan begeleiden tijdens het repeteren en mee gaat naar de optredens. Het kunnen lezen en spelen van bladmuziek is een vereiste.

Sjongersnocht

Het meer dan 25 leden tellende koor bestaat voor de helft uit dames en de andere helft uit heren, wat voor een mooie harmonie zorgt. De leeftijd van de koorleden is van ongeveer 30 jaar tot boven de 70. Het plezier in het samen zingen staat bij Sjongersnocht hoog in het vaandel. Velen uit Lemmer zullen Sjongersnocht inmiddels kennen door hun enthousiaste optredens tijdens onder andere Nazomeren en het Dickens Festijn Lemmer. Op 10 september zijn ze te vinden op het allereerste UITfestival Lemmer.

Gevarieerd

Het koor is zeer gevarieerd qua repertoire. Men zingt van meezingers (Fries en Nederlands) tot balades en up-tempo nummers, zowel twee- als meerstemmig. Ook heeft het koor inmiddels een uitgebreid kerstrepertoire. Er wordt opgetreden in tehuizen, markten, korenfestivals, maar geeft ook muzikale ondersteuning tijdens wandeltochten en kerstmarkten. Tijdens Kerstoptredens kleedt men zich in zelfgemaakte Dickenskleding.

Repeteren

Het koor, dat onder leiding staat van Helga van der Wal, repeteert elke woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in SCC De pomp te Bantega waar ze een grote ruimte tot hun beschikking hebben.

Meer informatie en reageren

Meer informatie over Sjongersnocht is te vinden op www.bantega.net/sjongersnocht en op de facebookpagina www.facebook.com/sjongersnocht
Uiteraard zijn ook nieuwe koorleden van harte welkom!
Reacties bij interesse kunnen gemaild worden naar sjongersnocht.bantega@gmail.com

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!