Schrijfcafé Bibliotheek Lemmer

LEMMER – Wil jij aan de slag met allerlei inspirerende schrijfopdrachten? Zodat jij jouw teksten vanzelf op papier krijgt? Dat kan in het Schrijfcafé van Bibliotheek Lemmer. Onder begeleiding van Trudy van Nieuwenhoven van Vollezin.

Schrijfcafé krijgt een vaste plek in Bibliotheek Lemmer

Het Schrijfcafé krijgt vanaf 11 september een vaste plek in Bibliotheek Lemmer. Kom op maandagmiddag of dinsdagavond langs en ga aan de slag met inspirerende schrijfopdrachten. Door de oefeningen die je aangereikt krijgt, komen de teksten vanzelf op papier. Zo creëer je jouw eigen verzameling. Het is dé plek waar je ongedwongen kan schrijven over wat er in je omgaat. Zonder oordeel. Delen mag, maar niks moet.

Thema’s

Verschillende thema’s komen aan bod, zoals actualiteit, herinneringen, grappige momenten, bewustzijn, reizen en nog veel meer. En wie weet kom je zelf met een idee.

Ter inspiratie gebruiken we regelmatig een geluidsfragment, een afbeelding of een voorwerp. Soms gebruiken we een citaat of werken we aan de hand van een vaste dichtvorm. Oftewel, door het toepassen van bepaalde technieken en door goedkeuring en perfectie los te laten, vloeien de woorden steeds gemakkelijker uit jouw pen.

Vollezin

In het schrijfcafé is de rode draad ‘Schrijven ruimt op’. Trudy, van www.vollezin.nl, helpt je om de woorden op papier te krijgen. Trudy geeft schrijftrainingen en workshops, is begeleider bij het DigiTaalhuis, schrijft voor schoolboeken en deelt regelmatig haar eigen schrijfsels op Facebook en Instagram onder de naam Vollezin.

Meer informatie en losse deelname ook mogelijk

  • Je bent van harte welkom op maandagmiddag en/of dinsdagavond op de data die zijn vermeld. Bij aankoop via de website van Bibliotheken Mar en Fean (op-shop.nl)van een 10-rittenkaart geldt het tarief van €35,- voor leden van de bibliotheek en €50,- voor niet-leden. Als je een keer afwezig bent geweest, dan geldt de 11e keer als inhaalmoment. Ben je als trouwe deelnemer 10 keer achter elkaar in het Schrijfcafé geweest, dan krijgt je de 11e keer cadeau.
  • Losse deelname is voor leden €3,50 en voor niet-leden €5,- per keer. Aanmelden mag via vollezin@gmail.com. Betalen voor een losse les mag bij de kassa in Bibliotheek Lemmer.
  • Neem alle data voor 2023 en 2024 over in je agenda. Vanuit een praktisch oogpunt zou het prettig zijn dat je via vollezin@gmail.com een voorlopig overzicht stuurt van wanneer je meedoet.
  • Neem zelf een fijne pen en een schrijfschrift/schrijfmap met lijntjespapier mee. Er zijn ter plekke ook schrijfschriften te koop voor €3,- of €5,-. Graag contant betalen.
    Koffie, thee en wat lekkers staan voor je klaar.

Meld je aan

Wil jij deelnemen aan het Schrijfcafé? Meld je aan voor alle sessies op maandagmiddag of dinsdagavond via: https://bmf.op-shop.nl/1896/schrijfcafe-lemmer/11-09-2023. Door je aan te melden via de website krijg je één sessie helemaal gratis! Neem zelf een fijne pen en een schrijfschrift/schrijfmap met lijntjespapier mee. De koffie en thee staat voor je klaar! Zien we jou binnenkort bij het Schrijfcafé?

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!