Roelie Koopman gaat samenwerken met Boukje de Jong

LEMMER – Roelie Koopman uit Rutten die sinds 1 januari haar eigen praktijk voor Orthomoleculaire Therapie, Biochemische Balans en Preventieve Therapie heeft, komt nu ook naar Lemmer.

Roelie helpt mensen met o.a. diabetes, reumatoïde artritis, fybromyalgie, migraine, onverklaarbare pijn of vermoeidheid om hun levenskwaliteit te verbeteren. Ook richt zij zich op mensen met darmproblemen.
Houtsaachmole
“Mijn consulten ga ik geven in de praktijk van Begeleiding bij Boukje de Jong aan de Houtsaachmole 31A in Lemmer. Maar ik kom ook bij de mensen thuis die minder mobiel zijn.
Daarnaast ga ik samenwerken met Boukje op het gebied van stress en burn-out.

Officieel ben ik Orthomoleculair Epi genetisch Therapeut, ik kijk dus ook naar alle factoren die de genen kunnen beïnvloeden (zoals voeding, supplementen en lifestyle), maar noem mezelf vooral Cold Case Therapeut en puzzelaar. Ik richt me met name op mensen die van de artsen te horen krijgen dat het tussen hun oren zit, of dat er niks meer aan gedaan kan worden en men er maar mee moet leren leven.
Mijn motto is: ‘Leer er NIET mee leven’.

Meer weten ga naar www.nijewij.nl

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!