Rins de Vries wint diner bij Beachclub Lemmer

Jouke Benes (organisator) overhandigt de dinercheque aan Rins de Vries.

Welke uitdrukking wordt hier uitgebeeld?

LEMMER – Op basis van deze vraag is ook afgelopen meivakantie opnieuw een ronde van de Vakantiequiz gespeeld. De vraag wordt gesteld bij een foto of videoclip waarin de gevraagde uitdrukking ‘verstopt’ zit.
De vraag wordt op internet in de facebookgroep “DE VAKANTIEQUIZ” gesteld en iedereen mag één antwoord geven. Is er een volgend antwoord gegeven dan mag men opnieuw een poging wagen. Deelname is gratis en plezier gegarandeerd. Op gezette tijden geeft de quizmaster aan of het goede antwoord er bij zit of, als het erg moeilijk blijkt, volgt er een tip.

Stond tot dusver alleen de eer op het spel, deze ronde was er een ‘echte’ prijs: Beachclub Lemmer had een dinercheque voor de winnaar ter beschikking gesteld, hetgeen er toe leidde dat maar liefst 51 vragen de revue passeerden. Op de laatste vakantiedag werd de eindstand opgemaakt en kon Rins de Vries uit Lemmer tot glorieuze winnares worden uitgeroepen. Op de tweede plaats eindigde Michel Groen uit Leeuwarden en op de derde plaats Douwe van der Velde uit Koudum.
De eerstvolgende vakantie is er een nieuwe ronde!

 

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!