Rijwielhandel Boek biedt aantrekkelijke E-bike actie en thuisservice

LEMMER –  Bij Rijwielhandel Boek hebben ze op dit moment een zeer aantrekkelijke E-bike actie. Bij aankoop van een nieuwe E-bike krijgt de klant allereerst een gratis accu upgrade ter waarde van 300 euro. Maar dat is nog niet alles. De Rijwielhandel geeft naast deze upgrade bij aankoop van een E-bike ook gratis fietstassen naar keuze weg. En dan is als derde cadeau ook nog een gratis 2e servicebeurt inbegrepen. De eerste servicebeurt is namelijk al standaard inbegrepen, dus deze tweede komt daar nog bovenop.

Thuisservice
Verder komt het rijwielbedrijf vrijblijvend bij mensen thuis als zij een nieuwe fiets willen aanschaffen. “Dan gaan we met een bus vol exemplaren naar de mensen thuis, geven daar advies en kunnen zij de fiets thuis uitproberen,” aldus Mike Boek.

Vanaf woensdag 3 maart zijn klanten ook weer van harte welkom in de winkel. Dat moet dan wel op afspraak en die afspraak moet minimaal 4 uur van te voren zijn gemaakt. “Maar ook dan komen we nog steeds bij mensen thuis, als zij dat prettiger vinden, ” aldus Mike.
Wie een afspraak wil maken of meer informatie wil kan een kijkje nemen op de website of bellen met 0514-542570.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!