RegioBank Lemmer zet zich in voor een Leefbare buurt

LEMMER- RegioBank Lemmer zet zich in voor een Leefbare buurt, meld jullie initiatief aan vóór 1 oktober 2023!

Buurtzame bank

RegioBank zet momenteel landelijk in op promotie waarbij we onze rol als Buurtzame bank voor de particuliere en zakelijk klant als onderscheidende service onder de aandacht brengen. Steeds meer klanten weten RegioBank te vinden, naast de particuliere klanten meldt de lokale ondernemer die een financiering nodig heeft zich ook bij RegioBank. RegioBank geeft klanten de aandacht die ze verdienen. Er is tijd voor de klanten, persoonlijke aandacht en de medewerkers zijn betrokken.

Lokale projecten

RegioBank steunt ook lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. Samen met lokale verenigingen, stichtingen en buurtbewoners realiseren we projecten die voor verbinding zorgen en bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt. Voorbeeldprojecten zijn de aanschaf van een duofiets/speeltoestel/ontmoetingsbank of een sport-, zang-, kook- of festival evenement.

Oproep: RegioBank wil helpen met opzetten crowdfunding

Hierbij een oproep aan de inwoners van Lemmer en omgeving. Via Samen voor de Buurt kan RegioBank jullie helpen bij het opzetten van crowdfunding om zo jullie project te realiseren. Mail jullie idee vóór 1 oktober 2023 naar bankzaken.lemmer@regiobank.nl, zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is.