Regiobank Heilbron Lemmer biedt nu ook mogelijkheid tot zakelijk financieren

Gerolf Schotanus (operationeel manager) en Hanny Mutsaers die de taal van de ondernemer spreekt.

LEMMER – Regiobank Heilbron Lemmer biedt nu ook mogelijkheid tot zakelijk financieren. Wij willen juist dichter bij de klant komen, ’ zegt Heilbron daarover. 

Per 1 oktober 2022 heeft Regiobank Lemmer haar diensten uitgebreid met de mogelijkheid tot zakelijk financieren. Samen met de verzekeringen, hypotheken en makelaardij, heeft de Regiobank Lemmer daarmee alle diensten in huis om de zakelijke klant zo optimaal mogelijk te bedienen. Heel gemakkelijk, alles onder één dak.

Zakelijke markt

De Regiobank zet volop in op de zakelijke markt. Gerolf Schotanus (operationeel manager): ‘We zien de collega banken steeds meer verdwijnen uit het straatbeeld. De Regiobank vindt het persoonlijk contact met de klant erg belangrijk en onderscheidt zich hierin door juist steeds dichter bij de klant te komen. Ik ben er trots op dat wij onlangs nog door de Consumentenbond zijn benoemd als meest klantvriendelijke bank. De start van een nieuwe tak gericht op de zakelijke markt in de regio Zuid West Friesland, sluit hier heel goed bij aan.’

Hanny Mutsaers

Om deze nieuwe tak op te zetten heeft de Regiobank Hanny Mutsaers aangetrokken. Mutsaers heeft jarenlange ervaring in de zakelijke bancaire sector van Zuid West Friesland en spreekt daardoor de taal van de ondernemer. ‘Persoonlijk contact, meedenken over de inrichting van het financieringsvraagstuk en goed en snel handelen zijn voor mij belangrijk’, aldus Hanny Mutsaers.

Interesse?

Geïnteresseerd in wat de Regiobank Heilbron voor uw bedrijf kan betekenen? Loop binnen bij het kantoor aan de Flevostraat in Lemmer of maak direct een afspraak met Hanny Mutsaers (0514-561537, www.heilbron.nl/locatie-Lemmer).

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!