Rabobank weer open

LEMMER – Voor het regelen van bankzaken kunnen klanten weer een bezoek brengen aan de Rabobank. Het kantoor aan de Vissersburen opent haar deuren op dinsdag en vrijdag van 09.00-12.30 uur.

Ook de Rabobank in Joure en Sneek gaan deze week weer open. Wanneer de vestigingen in Bolsward en Balk open gaan is nog niet bekend.

Online bankieren als dat kan
Rabobank wil de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk beperken. Daarom adviseert zij haar klanten om zo veel mogelijk bankzaken telefonisch of online te regelen. Als dit niet mogelijk is of niet lukt dan kunnen klanten een Rabobankkantoor bezoeken.  

Online bankieren prettiger dan gedacht
Het aantal klanten dat bankzaken online doet stijgt elk jaar. De afgelopen maanden was deze stijging hoger dan normaal. Klanten kunnen steeds meer bankzaken online afhandelen en in de afgelopen periode zijn er veel nieuwe mogelijkheden bijgekomen.
Pieter Haanstra, manager Dagelijkse Bankzaken: “ Mensen bleven uit voorzorg meer thuis én een aantal van onze kantoren waren gesloten. Hierdoor zijn er klanten die voor het eerst bankzaken online hebben geregeld. Veel klanten vertellen dat zij een videogesprek fijner en makkelijker vinden dan ze eerst dachten. Dit geldt trouwens ook voor onze collega’s. Klanten geven regelmatig aan dat zij deze optie vaker willen gebruiken, ook als het kantoor weer is geopend.”

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!