Puur Apple zamelt in voor Turkije: help je mee?

LEMMER – “PuurApple, Puurrepair” aan de Vissersburen 13 in Lemmer is gisteren een inzamelingsactie begonnen voor de mensen in Turkije. Zoals velen wel zullen weten zijn Turkije en Syrie getroffen door een vreselijke aardbeving die vele duizenden doden tot gevolg heeft en waarbij  alleen al in Turkije 4000 gebouwen zijn ingestort. Hulp is dan ook meer dan nodig. De inzameling van gister had al 2 volle bussen goederen tot resultaat. Die zijn inmiddels al onderweg naar Turkije.

Vandaag opnieuw een inzameling

Wegens succes en  door alle hulp en steun van iedereen wil het bedrijf dit vandaag weer doen. Morgen zal er een ander vrachtwagen die kant op gaan. Dit om mensen daar in het rampgebied te kunnen helpen. Duizenden mensen slapen op dit moment buiten in de vrieskou en zijn er veel kinderen en baby’s nu zonder ouders. Op facebook van  “volkan Yazicioglu”  van Puur Apple staan video’s en teksten over de inzameling.

Help je mee?

Tot vandaag 18:00 is het nog mogelijk om het in te leveren bij PuurApple (Vissersburen 13 in Lemmer). Ben je niet in de gelegenheid om spullen te brengen dan kunnen de artikelen eventueel worden opgehaald.  App dan met je locatie naar : 06 – 51 49 03 69

Volkan schrijft daarbij:”Deel dit alsjeblieft met zo veel mogelijk mensen zodat we een volle vracht hebben voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije, waarbij er nu duizenden mensen buiten op straat verblijven in de vrieskou.”

Wat kun je inleveren?

Qua spullen is alles welkom, denk aan;
– Luiers
– Maandverband
– Ondergoed
– Bh’s
– Sokken
– Broeken
– Truien
– Jassen
– Schoenen
– Hygiëne artikelen zoals tandenborstels ect
– (Fleece dekens)
– Dekens

Geld doneren

Mensen die geen spullen hebben maar toch een kleine bijdrage willen leveren en helpen kunnen via deze link een bedrag doneren aan de islamitisiche stichting die zich ook volledig inzet voor alle mensen die zijn getroffen daar. Alle kleine beetjes helpen! https://diyanet.nl/inzamelingsactie-aardbeving-turkije/

Video inzameling

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!