Prijsuitreiking Brouwer Woninginrichting

LEMMER – Zaterdag 10 maart vond er een prijsuitreiking plaats bij Brouwer Woninginrichting in filiaal Lemmer.

Eigen krant
Vorig jaar is Brouwer Woninginrichting Lemmer/Urk begonnen met het uitgeven van een eigen krant. Deze is huis-aan-huis bezorgd.
In deze eigen uitgaves vond u een weergave van wat zij te bieden hebben op het gebied van raambekleding, vloeren, schuifwandkasten en boxsprings. Een breed assortiment met verschillende kwalitatieve merken in diverse prijsklassen.
Voor elk budget is een passend product te verkrijgen.
Brouwer Woninginrichting kan u hierin adviseren.

Woonwensen
Naast diverse promoties stond er een oproep in deze krant om uw woonwensen kenbaar te maken door ze in te tekenen. Er werden mooie creaties ingeleverd waarmee diverse waardecheques gewonnen konden worden.
Ook stond er een puzzel. De prijs die daarmee verdiend kon worden was een heerlijk diner voor 2, aangeboden door Pizzeria Ristorante La Gondola in Lemmer.
Wout Brouwer: “Het grote aantal oplossingen van de eigen puzzel, geeft aan hoezeer onze eigen uitgave gelezen en gewaardeerd wordt. Daarbij spreekt de beloning, lekker dineren bij La Gondola aan.”

Winnaars
De dinercheques zijn gewonnen door:
Mevrouw Epie van ’t Spijker uit Emmeloord en familie Ten Napel uit Urk.
De winnaar van de woonwensencheques: 50 euro voor Mevrouw Dieuwke Feenstra uit Oudehaske. 100 euro voor Mevrouw F. Hazenberg-van der Graaf uit Emmeloord. 200 euro voor familie de Vries uit Balk en de hoofdprijs van 500 euro ging naar Mevrouw Daniëlle Post die meedeed voor haar dochter Hannah van Roekel (13) met een wens voor haar slaapkamer.

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!