Piterstún gaat ook digitaal: wil jij ook de nieuwsbrief?

De Piterstun organiseert regelmatig activiteiten, zoals de open dagen. Een nieuwsbrief wordt daar vanaf 2024 aan toegevoegd en is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om over de tuin te lezen en om tips te krijgen.

LEMMER – De Piterstún, de dorpstuin van Lemmer gaat vanaf 2024 een nieuwsbrief rondsturen aan al diegenen die dat willen. Daarin nieuwtjes over de tuin, nieuwtjes voor iedereen met een eigen tuin en aankondigingen voor bijzondere activiteiten. In de komende editie onder andere dat de tuin ook zaadjes uitgeeft, alles over wormen en hoe je die in je eigen tuin krijgt, hoe er wordt gewerkt op de tuin en nog veel meer.

Wil jij de Piterstún nieuwsbrief ook ontvangen?

Wil jij ook op de hoogte worden gehouden dan kun je je inschrijven voor die nieuwsbrief. Stuur dan een mailtje naar piterstun.info@gmail.com met je naam en e-mailadres, zodat jij de komende tijd ook al die nieuwtjes in je digitale brievenbus krijgt.

Donateurs

De Piterstún heeft ook een aantal donateurs waar ze heel blij mee is. De mailadressen van deze donateurs zijn echter niet bekend. Wil jij als donateur ook de nieuwsbrief digitaal, stuur ons dan ook even een mailtje naar piterstun.info@gmail.com met je naam en e-mailadres, zodat wij die in je digitale brievenbus kunnen droppen.

Lukt dat niet of wil je dat niet, dan brengen we hem gewoon bij je thuis. Op papier. Liever sturen we hem natuurlijk digitaal. Beter voor de bomen en dus beter voor het milieu. Want we tuineren louter biologisch en daar hoort ook bij dat we proberen zoveel mogelijk de natuur te ondersteunen en te sparen.