Peuteropvang voor alle peuters in Lemmer

LEMMER – Je kind spelenderwijs de wereld laten ontdekken in een veilige omgeving waar talentontwikkeling, creativiteit en plezier maken centraal staat. Bij de peuteropvang locaties van Prokino in Lemmer is dat mogelijk.
Nu voor alle peuters!

Ieder kind heeft recht op een veilige en stimulerende omgeving die uitnodigt tot ontwikkelen. Ons uitgangspunt is: zo gewoon mogelijk en bijzonder waar nodig. Sinds 1 April zijn alle Prokino peuteropvanglocaties in Lemmer subsidiepartner geworden van de gemeente. Dit stelt ons in staat om naast reguliere peuteropvang óók zorg en begeleiding te bieden aan kinderen die een extra steuntje in de rug nodig hebben.

Spelen centraal
In Lemmer biedt Prokino op 3 locaties peuteropvang aan; Villa Kino, Villa Buiten, gevestigd op Daltonschool Sint Jozef en Villa Orion, gevestigd op basisschool Tweespan. Hier dagen we kinderen uit om spelenderwijs te ontdekken, zich te ontwikkelen en uit te drukken op de manier die het beste bij hen past. We spelen daarbij vooral in op wat de kinderen bezighoudt. Zo voelen zij zich prettig en kunnen zichzelf op hun eigen manier en in hun eigen tempo ontwikkelen en hun talenten ontplooien.

Samen spelen, samen leren
Door aansluiting te zoeken met de basisschool zorgen we voor een soepele overgang naar het basisonderwijs. Daarom past ons programma en onze aanpak bij de school waar de peuteropvang bij is aangesloten. Villa Buiten is aangesloten bij Daltonschool Sint Jozef, Villa Orion bij basisschool de Tweespan.
Onze pedagogisch medewerkers zorgen daarnaast voor afwisselende activiteiten. Bijvoorbeeld op het gebied van zingen, spelletjes doen, dansen, theater, muziek maken, schilderen, beweging en koken. Daarnaast lezen ze voor, doen ze rollenspelen en spelen poppenkast. Zo krijgen kinderen bij Prokino alle ruimte om te groeien!

Geïnteresseerd?
Kom gerust langs voor een rondleiding of kennismaking! Neem contact op via: 0514-563535 of 06-33342674 of vraag meer informatie aan via: administratienoord@prokino.nl

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!