Pegasus speurtochten

LEMMER –  In de voorjaarsvakantie (van 20 tot en met 28 februari) zijn er meerdere speurtochten in Lemmer. Pegasus Lemmer zet zich in om in de vakantie de leden maar ook niet-leden in beweging te krijgen. De speurtochten zijn voor jong en oud.

Nijntje speurtocht
Voor de leeftijd van 2,5 tot en met 6 jaar wordt er een Nijntje speurtocht uitgezet. Bij deze speurtocht gaan de kinderen op zoek naar Nijntje(s) in het centrum van Lemmer. Aan de hand van het invulformulier, met leuke vragen en opdrachten, worden de kinderen langs alle Nijntjes geleid. Het invulformulier is te vinden op de website van Pegasus.

QR-speurtocht
Voor de kinderen die op de basisschool zitten, wordt er een QR-speurtocht georganiseerd. Kinderen moeten aan de hand van een filmpje op zoek naar QR-codes. Aan elke QR-code hangt een filmpje waarbij ze weer worden geïnformeerd over waar ze het volgende punt kunnen vinden. De start van deze speurtocht is bij de ingang van de sporthal.

Fietspuzzeltocht
Voor de leden van 12 jaar en ouder is er een fietspuzzeltocht uitgezet. Bij deze puzzeltocht moeten ze op zoek naar letters en de vragen daarvan beantwoorden. Het vragenformulier is te vinden op de website.

Aan het einde van alle speurtochten is nog een QR-code te vinden met een prijsvraag. De hoofdprijs van deze vraag is een prachtige Pegasus-sporttas! Daarnaast zijn er nog een aantal prijzen te winnen die volledig worden gesponsord door A Personal Dutch uit Lemmer. Voor meer informatie of vragen neem contact op met Sandra Wind 06-13840797 of info@zgwind.nl

Waar: Lemmer
Wanneer: Voorjaarsvakantie 20 tot 28 februari
Voor wie: Leden en niet leden uit Lemmer en omstreken
Doel: Mensen in beweging krijgen

Kijk op Pegasus voor meer informatie.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!