Pedicure ´redt´ huisartsen met vrolijke mondkapjes

LEMMER – Wie binnenkort een huisarts van huisartsenpraktijk Lemmer Rijn met een vrolijk roze mondkapje en bijpassende handschoenen aantreft, mag daar Angelique Herder van Beauty by Belique uit Lemmer dankbaar voor zijn.
Toen de pedicure en schoonheidsspecialiste allerlei berichten voorbij zag komen over een enorm gebrek aan mondkapjes en handschoenen aarzelde ze geen moment. Ze besloot de helft van haar voorraad te schenken aan huisartsenpraktijk Lemmer Rijn.
´Ik heb ze natuurlijk eerst gebeld of ze er belang bij hadden. En dat hadden ze. Sterker nog, ze waren er echt heel blij mee. Want ze waren bijna door alles heen en zaten echt in nood.´

Angelique bracht de beschermingsmiddelen zelf naar de praktijk, nadat ze dat had afgesproken met de artsen. ´Maar ik kwam natuurlijk ook niet verder dan de deur en moest ze daar afgeven.´ Angelique liet de artsen wel beloven dat als zij één dezer dagen hun hulp nodig zou hebben, ze wel verwachtte dat de dames en heren in het roze voor haar verschenen.

Na dat grapje wendt de pedicure en schoonheidsspecialiste zich ook tot andere mensen met een beroep die gebruik maken van mondkapjes en handschoenen. ´Misschien kunnen anderen dit voorbeeld navolgen.
Ik geloof in het spreekwoord:´Wie goed doet, wie goed ontmoet. We moeten elkaar helpen in deze tijden.´

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!