Pedicure JJH van ambulant werken naar vaste plek in nieuwe salon

LEMMER – Janke Jongschaap-Heeres van Pedicure JJH heeft sinds 1 juni haar eigen salon op de Vissersburen 72. Janke werkte altijd ambulant, maar klanten kunnen nu bij haar terecht aan de achterzijde van Papillon Fashion. Daar is een eigen ingang, maar mensen die slecht ter been zijn en met een rollator lopen of in een rolstoel zitten, kunnen ook via Papillon Fashion in de salon komen.

Janke besloot na jarenlang als ambulant pedicure te hebben gewerkt dat dit te zwaar werd. “Het is lichamelijk zwaar omdat je alles steeds mee moet slepen. Maar je bent ook altijd onderweg. Het pand van Papillon is van mem en heit en toen ik het er met hen over had, wilden zij wel een deel bestemmen voor een eigen salon.” Daarvoor werden muren opgetrokken en een heel nieuwe ruimte ontstond. “Het ziet er geweldig uit, ik ben er helemaal blij mee,” aldus Janke.

Klanten feestvierend de deur weer uit

Bij Pedicure JJH kunnen klanten nog steeds wel terecht voor dezelfde zaken. “Ik bied allerlei behandelingen aan. Van een basisbehandeling tot het verhelpen van een ingegroeide teennagel of  een likdoorn. Maar ook het verwijderen van eelt of nagelreparaties en gellak verzorg ik. Zodat klanten feestvierend de deur weer uitgaan,” aldus Janke. “En ze weer een marathon kunnen lopen zonder te denken dat ze op eieren lopen.” Zelf weet Janke namelijk als geen ander wat het is om met zere voeten te lopen. “Vanaf mijn 18e word ik al behandeld door een pedicure. De blijdschap die ik voelde als ik weer pijnloos kon lopen, wilde ik heel graag zelf bij mensen teweegbrengen. Ik vind het dan ook nog steeds heel dankbaar werk om te weten dat iemand de schoenen weer gewoon aan kan en zonder pijn verder kan.”

Afspraak maken en openingsactie

Wie een afspraak wil maken in de salon kan telefonisch terecht via  06-24479459 (ook whatsapp), mail pedicurejjh@gmail.com of op de website. In de hele maand juni heeft Pedicure JJH een speciale openingsactie.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!