Oud Jouster voorgedragen als nieuwe FNP wethouder

DFM – Met trots deelt de FNP vandaag mee dat de heer Durk Stoker hun nieuwe kandidaat wethouder geworden is. De FNP was op zoek naar een nieuwe wethouderskandidaat omdat een paar weken geleden één van onze wethouders, Johannes van der Pal, aangegeven heeft te willen stoppen.
Durk Stoker is opgegroeid in Joure en is een politieke persoon met veel ervaring. Zo was hij tot aan de verkiezingen van november 2017 FNP wethouder in onze buurgemeente Súdwest-Fryslân. Overigens is Durk Stoker voorzitter van de landelijke partij OSF (Onafhankelijke Senaats Fractie, waar de FNP onderdeel van is) en is hij op dit moment fractievoorzitter van de FNP in Súdwest-Fryslân. “Binnen onze partij zijn we erg blij met Durk Stoker, het is de juiste persoon op het juiste moment”, zoals bestuursvoorzitter Wouter Wouda zegt. Met Durk Stoker als kundig persoon kan ook het college volgens de FNP goed verder. Zo neemt de FNP ook deze bestuursverantwoordelijkheid weer op zich.
Binnenkort zal Durk Stoker als kandidaat wethouder worden voorgesteld aan de gemeenteraad, die het laatste woord heeft in de benoeming.
Bestuur en fractie FNP De Fryske Marren

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!