Openstaande vacatures Slump Catering & Events

BANT – Slump Catering & Events heeft alles in eigen huis om van ieder feest of evenement iets bijzonders te maken. Al meer dan 30 jaar verzorgen wij de volledige inrichting en catering van bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen. 

Openstaande vacatures

Bij Slump Catering & Events is geen dag hetzelfde. Wij bereiden dagelijks de lekkerste gerechten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Van overwerkmaaltijden, hapjes, lunches tot buffetten.

Wij hebben de volgende openstaande vacatures:

  • Enthousiaste keukenhulp Slump Catering & Events: Ervaring in de keuken is niet vereist. Wij leren je graag alle kneepjes van het vak.
  • Catering kok Slump Catering & Events: Naast dat je dagelijks te vinden bent in onze professionele keuken, steek je ook graag de handen uit de mouwen op locatie. Van de bereiding van overwerkmaaltijden, buffetten tot barbecueën op locatie.

Werkdagen, tijden en uren in overleg. Tevens is het mogelijk om regelmatig de weekenden en avonden vrij te zijn!

  • Bedieningsmedewerkers Slump Catering & Events: Van het serveren van hapjes op een bruiloft tot barwerkzaamheden op een spectaculair bedrijfsfeest. Een afwisselende (bij)baan waar je werkzaam bent op de leukste locaties en met de gezelligste collega’s.
  • Zelfstandig werkend kok restaurant Pier16: Voor ons restaurant Pier16 in Nagele zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Kom werken op de mooiste locatie met uitzicht over het Ketelmeer.

Solliciteren

Wij bieden een leuke, gezellige en flexibele werkomgeving met betrokken collega’s. Ben je enthousiast geworden? Stuur een mail naar hr@welkombijslump.nl

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!