Opening Integraal KindCentrum (IKC) De Arke

LEMMER – Donderdag 19 september wordt het Integraal KindCentrum (IKC) De Arke in Lemmer officieel geopend door onthulling van het nieuwe logo.
Basisschool De Arke en kinderopvangorganisatie KleurRijk verzorgen nu onderwijs en opvang voor kinderen van 0 tot 13 onder één dak. Het gebouw heeft er een vleugel bij gekregen, die onlangs in gebruik genomen werd door de kleuters van de groepen 1. Naast de al bestaande peuteropvang en voor- en naschoolse opvang is er nu het kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

De hele komende week staat in het teken van feest, in aanloop naar de opening.
Maandag komt IKC De Arke “In Beweging!”.
Dinsdag krijgen de leerlingen workshops van “De Vuilnismannen”, Trommelen op Trash. Om 14.00 uur zorgen de kinderen met de vuilnismannen voor een knallende voorstelling in “De Hege Fonnen” voor de ouders en familie. Woensdag wordt er groep-doorbrekend gepicknickt, buiten of –bij slecht weer- binnen.
Op donderdag wordt de openingshandeling om vier uur verricht door burgemeester Fred Veenstra van De Fryske Marren en de Eric Rietkerk van CBO Meilân. De kinderen, medewerkers, ouders en buurtgenoten zullen hiervan natuurlijk getuige zijn.
Vrijdag hebben de kinderen een vrije dag en de medewerkers van IKC De Arke een teamdag.

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!