Opening ‘Banden Outlet Lemmer’

LEMMER – Zaterdag 14 april opent ‘Banden Outlet Lemmer’ officieel haar deuren. Tussen 10.00 en 14.00 uur is iedereen van harte welkom aan de Houtsaachmole 15a, tegenover Welkoop, om kennis te maken met het nieuwe bedrijf van Frans van Hettema.
De doelstelling is simpel; duurzaam, veilig en voordelig. Duurzaam begint bij werken in een energiezuinig en goed geïsoleerd bedrijfspand met lichtkoepels, en led verlichting.
“We willen de markt kennis laten maken met Duitse Ecocover banden met TÜV keurmerk, demobanden, waar minder dan 5Km mee is gereden, gebruikte autobanden”, aldus Hettema. De afvalberg van gebruikte autobanden is gigantisch. Banden van schade- en sloopauto’s of afgedankte reservewielen die nooit zijn gebruikt.
Dat zijn banden die een tweede ronde verdienen. Zo kunnen we goede merkbanden verko-pen voor een fractie van de nieuwprijs en het milieu ontlasten, al vanaf € 25,- per band.
Alle 1e keuze autobanden die wij verkopen zijn getest en gekeurd en hebben een minimale profieldiepte van 5mm.
Zaterdag is iedereen welkom om het assortiment te bekijken en gratis en vrijblijvend zijn huidige banden te laten controleren.
‘Banden Outlet Lemmer’ ook voor nieuwe (merk) autobanden, bandenreparatie, verwisselen en balanceren.
www.bandenoutletlemmer.nl

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!