Open huis CityOffice Lemmer

LEMMER – Een onderneming die ruimtes verhuurt voor allerlei doeleinden. Uw eigen kantoor, praktijkruimte of een flexibele plek om te werken in Lemmer. Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan het Lemsterpad 54A-1. Binnen enkele minuten rijdt u de snelweg A6 op. En het centrum van Lemmer is dichtbij.

“Totaal hebben we 12 afgesloten ruimtes en 8 flexibele werkplekken op de eerste verdieping. De ruime gemeenschappelijke ruimte heeft een eigen keuken en dakterras. Het geheel heeft een open en transparante opzet waardoor er veel onderling contact mogelijk is tussen de verschillende gebruikers. Ideaal voor startende ondernemers, eenpitters, tweepitters, freelancers en zelfstandigen”.

Kantoorunit
De afsluitbare ruimtes hebben een oppervlakte van 17m2 tot 26m2 en zijn ruim voldoende voor 2 werkplekken. De kantoren hebben een open, maar zakelijke uitstraling met veel ramen. We bieden de mogelijkheid om vanaf 1 maand te huren. We bieden flexibele contracttermijnen waardoor het extra aantrekkelijk is om bij ons te gaan huren.

Praktijkruimte
De ruimtes zijn ook goed te gebruiken als praktijkruimte. Hierbij denken we aan bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist, een pedicure, een masseur, een fysiotherapeut, enzovoort.

Flexibele werkplekken
De flexibele werkplekken zijn per maand te huren. Het zijn vaste plekken en voorzien van een afsluitbaar ladeblok. Prettig om even ergens een plek te hebben waar u kan werken en waar u uw klanten kan ontvangen. Een open ruimte waar tijd is om even een kopje koffie of thee te drinken.

Ons concept
Gebaseerd op flexibel huren voor kort of lang termijn. Van maand tot maand, een half jaar, voor 1 of meerdere jaren. Geheel afhankelijk van uw behoefte.

Wees welkom zaterdag 16 juni
van 11.00 – 13.30 uur op ons open huis.
Maak kennis met CityOffice en kom een maand GRATIS proefwerken in 1 van onze ruimtes.

Voor vragen kunt u bellen met Erika Selles, 06 54 9888 71.
www.cityoffice.nl

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!