Ontspannen en weer opladen op de balanss-dag van 5 april

Ontspanning maakt deel uit van de Balanss dag. Met yin yoga wordt gestart en met meditatie wordt afgesloten.

RUTTEN – De Balanss-Dag op 2 februari in Rutten was een groot succes! Daarom organiseren wij deze dag op vrijdag 5 april nog een keer. Wat ga jij ervaren tijdens de Balanss-Dag?

Ontspanning

De dag start met een fijne yin yoga les en we eindigen de dag in een geleide meditatie. Twee heerlijke ontspanningsmomenten.

Zelfontwikkeling

De presentatie over de 6 domeinen (voeding, slaap, ademhaling, immuunsysteem, bewegen en stress) gaat je nieuw inzicht geven in jouw gezondheid en de verbetering daar van.

Natuur en frisse lucht

Na de lunch gaan we het bos in. Een wandeling gericht op ademhaling en zintuigen. Inspirerende oefeningen om anders te genieten van de natuur.

Balans tussen werk en privé

Waar krijg jij energie van en wat kost jou energie? Een leuke workshop met vernieuwende inzichten en afspraken met jezelf en je omgeving.

Hapje en drankje

Uiteraard verzorgen wij deze dag gezonde tussendoortjes met diverse theesoorten en een overheerlijke vegetarische lunch.

Cadeau voor jezelf

Al met al is de Balanss-Dag een heerlijk cadeau voor jezelf. Deze dag wordt je aangeboden door Gertina, Esther, Rieneke en Marcel. Vier gedreven coaches / trainers die graag hun kennis met jou delen.

Er is plaats voor 10 vrouwen die toe zijn aan een dagje voor zich zelf en inzicht willen krijgen hoe ze gezonder en fitter kunnen functioneren en hun leven weer in balans kunnen krijgen én houden.

Aanmelden of meer info

Aanmelden of meer info klik op de link: www.balanss.nl