2 maart: Nij Talint Orkest bij Excelsior

Leren muziek maken en veel lol maken. Dat kan vanaf maart en je hoeft geen enkele ervaring te hebben. Foto Alexander Lammers

LEMMER – Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

Ervaar hoe fantastisch het is om samen muziek te maken

Muziek- en Zangvereniging Excelsior Lemmer organiseert Nij Talint Orkest De Nije Blazers Lemmer, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op zaterdag 2 maart, 14.00 uur in SCC De Hege Fonnen in Lemmer. Een bijzondere middag onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van Nij Talint Orkest uit Sneek.

Muzikale ervaring niet nodig

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert.

Doch ek mei!

De vereniging zorgt voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders krijg je daarover advies. Je werkt volgens een professionele orkestmethode. Thuis kun je oefenen met video-instructies en meespeeltracks. Meer dan 3.000 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Meer informatie

Startdatum: zaterdag 2 maart 2024, 14.00 – 16.00 uur
Vervolg: iedere week op de zaterdagochtend
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: SCC De Hege Fonnen, Betelgeuze 2 in Lemmer
Kosten: € 125,- per persoon voor het hele project

Neem voor meer informatie contact op met Klaas Visser, 06-23087142 of klaasvisser61@hotmail.com.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!