Ontdek de vacatures van Zuidberg in Ens

ENS – Al 40 jaar kiest Zuidberg de weg van vooruitgang! Sinds de oprichting in 1982 is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest gespecialiseerde en innovatieve productiebedrijven in de agrarische sector. Het bedrijf zoekt mensen voor tal van technische functies.

“We zoeken mensen voor verschillende functies: cnc-operators, manufacturing engineers, mensen voor de zetterij, snijderij, lasserij en draaierij. Het is niet dat we een groot verloop hebben, maar het bedrijf groeit”, zegt HR-adviseur Eline Scheepers.

Technische innovaties

Wereldwijd staat Zuidberg bekend om haar vooruitstrevende visie en technische innovaties. Het familiebedrijf succesvol uitgegroeid tot dé marktleider van fronthefsystemen op tractoren, tandwielkasten en rupsbandsystemen.

Zuidberg bestaat uit vier moderne hightech productiebedrijven. Alle producten worden op één locatie in Ens (Flevoland) ontwikkeld. In de moderne staalfabriek produceert Zuidberg naast haar eigen producten, ook halffabricaten of eindproducten met én voor klanten.

Zuidberg groeit en doet dat graag met jou

Zuidberg is een modern en gezond familiebedrijf met bijna 40 jaar historie. Met een team van ruim 350 medewerkers ontwikkelt en produceert zij innovatieve producten voor klanten in meer dan 42 landen. Het bedrijf groeit en de lat ligt hoog.

Samen bereiken we meer. Daarom is het bedrijf op zoek naar nieuwe collega’s en gaat graag met jou in gesprek. Het bedrijf is groot, maar persoonlijk. Zuidberg biedt medewerkers flexibele arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan flexibele werktijden, een werkweek van 36 of 38 uur of je kunt kiezen voor een vrijwillige ploegendienst. Met een goed salaris, winstuitkering, een ongekend opleidingsbudget en een actieve personeelsvereniging, maakt werken bij Zuidberg enorm aantrekkelijk.

Werken bij Zuidberg

Is je interesse gewekt en wil jij je ontwikkelen bij dit moderne technische bedrijf? Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een enthousiast team. Op dit moment zijn er verschillende vacatures binnen Zuidberg.

Zit jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie. Voor het geval de opleiding niet helemaal aansluit bij de vacature heeft Zuidberg een interne opleiding. “We zoeken mensen vooral op instelling, leergierigheid en de bereidheid om een nieuw vak te leren”, legt Eline Scheepers uit. “Nieuwe collega’s worden gekoppeld aan een ervaren buddy en dat werkt erg goed.”

Website en vragen

Kijk snel op de website: www.zuidberg.com/nl-nl/werken-bij/. Heb je vragen? HR adviseur Eline Scheepers vertelt je graag meer over de verschillende vacatures binnen ons bedrijf. Direct solliciteren kan door een mail, voorzien van CV, te sturen naar werken@zuidberg.nl.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!