Nomineer iemand die volgens u ‘Goud waard is’

LEMMER – Gemeente De Fryske Marren bestaat bijna 10 jaar. Een bijzonder moment waar de gemeente samen met haar inwoners stil bij wil blijven staan. Daarom zet De Fryske Marren binnenkort mensen die zich hebben ingezet voor onze gemeente in het zonnetje.

Wie kan genomineerd worden?

Iedereen die inwoner is van gemeente De Fryske Marren kan genomineerd worden. Een buurvrouw die regelmatig boodschappen doet voor haar oude tante. De oom die in zijn vrije tijd altijd bij de sportclub te vinden is als vrijwilliger. Of de tiener die vaak haar buurvrouw helpt in de tuin. Laat de gemeente weten waarom iemand volgens u ‘Goud waard is!’

Hoe werkt het?

Het is vanaf nu mogelijk om een kandidaat te nomineren. Dit kan via de site. Nominaties kunnen tot uiterlijk 30 november 2023 worden doorgegeven. Als een nominatie wordt uitgekozen dan ontvangt degene die hem heeft doorgegeven bericht van de gemeente De Fryske Marren.

Bekendmaking winnaars op 9 januari 2024

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst voor alle inwoners van De Fryske Marren. De bijeenkomst is op dinsdag 9 januari van 19.30 tot 21.30 uur bij de Mallemok in Sloten.
Mensen die daar graag bij willen zijn, kunnen zich aanmelden via deze deze site. Onderaan de pagina staat de aanmeldmogelijkheid voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Dit gaat per e-mail. Er moet dan ook worden aangegeven met hoeveel personen iemand wil komen.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!