Nipte winst KV Lemmer

Vlaggenschip KV Lemmer wint 1e veldwedstrijd

LEMMER – Zaterdag stond de 4e veldwedstrijd op het programma, thuis tegen Blauw Zwart 1 uit Wierden. Met een gemiddelde leeftijd van 19 jaar is het 1e team dit jaar sterk verjongd en nieuw. Met nog geen punten in bezit gingen de jonge honden op eigen veld op jacht naar de eerste punten.
De ploeg ging vliegend van start. Ondanks de diverse goed opgezette aanvallen bij Lemmer, was het Blauw Zwart dat als eerste scoorde. Lemmer was in haar spel beter, maar vergat dit te belonen. Uiteindelijk stond er een magere 3-3 stand op het scorebord in de rust.
De 2e helft werd uitgespeeld in een ware modderpoel. Na een 3-4 achterstand trok Lemmer de wedstrijd naar zich toe en won uiteindelijk met 7-6.
Doelpuntenmakers: Samantha Lemstra 3x, Vera Sieperda, Daniël Meijer, Ronald Puttenstein en Melving Stoeten allen 1x.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!