Nieuwjaarsontmoeting De Zonnebloem

LEMMER – Vorige week verwelkomde De Zonnebloem afdeling Lemmer, 25 gasten en 10 vrijwilligers op de Nieuwjaarsontmoeting in Ûs Haven.
Voorzitter Trijntsje de Jong opende de middag en wenste iedereen een goed nieuwjaar onder het genot van koffie met een tompouce. Het werd een gezellige middag die onderbroken werd met het voordragen van 2 gedichten door Anneke Coehoorn en vrijwilligster Klaasje van der Vecht namens een gast.
Na de koffie deden de gasten zich te goed aan een borreltje en hartigheden. Rond 16.00 uur werden de gasten en vrijwilligers bedankt door vrijwilligster Pia van Hengel.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het concert van Willeke Alberti op zaterdag 26 januari in De Hege Fonnen, aanvang 14.00 uur.

Dit jaar organiseert De Zonnebloem afd. Lemmer volop leuke uitjes. U wordt door vrijwilligers gehaald en thuisgebracht. Spreekt u dit aan, bent u nog geen gast en heeft u een fysieke beperking dan kunt zich aanmelden bij De Zonnebloem.

Daarnaast is De Zonnebloem altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers die beschikken over een luisterend oor en in een team willen werken. Met uw actieve inzet wordt het mogelijk mensen met een fysieke beperking volop mee te laten doen met het maatschappelijk leven. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van mensen, het organiseren van activiteiten, het begeleiden van vakanties of het verrichten van bestuurswerk.
Voor meer informatie en/of aanmelden: Rose Groen, tel. 0514 852102, Hammie Keizer tel. 0514 564838, Pia van Hengel tel. 0514 563931 en Jantine Lustig tel. 0524 562231.

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!