Nieuwe woonwinkel Trendy Living opent in juni

De Vrijetijdshop heeft nu totale uitverkoop met hoge kortingen. In juni opent in het pand een nieuwe woonwinkel haar deuren.

LEMMER – Vanaf 15 mei krijgen Sylvia Teuling en haar man de sleutel van het pand aan de Langestreek 4. In juni wil het paar daar openen met hun woonwinkel Trendy Living.

Vrijetijdshop: totale leegverkoop

Op dit moment zit de Vrijetijdshop nog in het pand. Dus wie daar nog iets leuks wil kopen uit het uitgebreide assortiment, kan daar nu dus nog terecht. De winkel houdt momenteel totale leegverkoop met hoge kortingen. De Nauticshop aan de Nieuwedijk 6-8 die van dezelfde eigenaar is als de Vrijetijdshop, blijft overigens wel gewoon open.

Mix van artikelen

In de nieuwe woonwinkel Trendy Living zal een mix van artikelen te vinden zijn die voor zowel de toerist als de inwoner leuk is aldus Teuling. “Woonaccessoires, maison berger, tassen, servies en ook meubels en klein meubilair nemen we op in ons assortiment.” Teuling heeft al jaren shop in shops bij Loods5. Daar zal ze met de nieuwe winkel in Lemmer nu wel minder actief zijn. Haar zonen zullen zich daarmee voornamelijk bezig houden. Zelf richt ze zich dan vooral op de winkel. Dit doet ze met haar man en extra hulp. Tot de opening zullen zij de winkel in hun eigen stijl inrichten.