Nieuwe winkel – Inbreng en verkoop

LEMMER – De naam van de winkel is ‘Twist’, een kledingwinkel die op en top past bij de in Lemmer wonende Berber van der Bles-Engel.

Berber, dé (kleur)stylist met een twist, heeft de winkel opgestart in het voormalige schoolgebouw de Dam aan de Lenna-/Flevostraat in Lemmer. Bij binnenkomst is de inbreng en verkoop van kleding te vinden helemaal achterin het gebouw.
De ondernemende Berber gaat voor duurzaam en heeft gekozen voor ongedragen en gedragen kleding. Nieuw en zo goed als nieuw. Mooie kleding voor een mooi prijsje.
Een winkel voor de inbreng en verkoop van zowel dames- als kinderkleding.

Inbreng
Voor een tweede leven van je garderobe moet de kleding (schoeisel) schoon en netjes zijn. Kledingstukken die knopen missen, rits kapot, losse zoom e.d. worden niet aangenomen. Dit geldt ook voor de ‘zomercollectie’ nu we de winter ingaan.
Als inbrenger krijg je bij verkoop 40% van de verkoopprijs. De ingebrachte kleding blijft enkele weken in de winkel hangen en bij ‘niet verkocht’ kan het kledingstuk weer worden afgehaald of in overleg naar een goed doel.
Hoewel Berber al enige tijd online kleding verkoopt kwam deze kans om een eigen winkel te openen ineens op haar pad. Een pracht kans die ze meteen aangreep. Berber: “Om te zien hoe het allemaal verloopt ga ik eerst één dag in de week op de vrijdag open. Vanwege corona kan men ook winkelen en/of inbrengen op afspraak”.
Op de planning staat nog een (aangepast)openingsfeestje.

Miskoopje en wil je er snel weer vanaf …. ga dan naar ‘Twist’
Meer weten kijk op www.berberengel.nl/twist

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!