Nieuwe productie februari ‘Kooiboys’

BANTEGA – Opnieuw gaat Toneelvereniging Op Nij Feriene Bantega verrassen in het nieuwe theaterseizoen. Zichzelf, maar ook zeker het publiek! Op locatie: in de boerderij bij de familie van den Tweel aan de Middenweg in Bantega, zal het hilarische toneelstuk Kooiboys worden opgevoerd. Het is een zeer komisch maar tegelijk tragische verhaal van een vader en twee broers die samen een boerderij bestieren. De vader is erg dominant en de broers komen in verzet! De wijze waarop dat gaat plaatsvinden ontstijgt alle verwachtingen…… En natuurlijk zullen ook andere gasten op de boerderij het conflict nog verder aanwakkeren of juist willen indammen.
Kortom, een spannend en op zeer bijzondere wijze vorm gegeven stuk in beeld en tekst! Het spelen in het decor van de boerderij, met vee en de bijpassende bedrijvigheid, voegt in dit toneelstuk een extra dimensie toe en een brok sfeer waar iedereen die dit heeft meegemaakt nog lang over na zal praten en aan terug zal denken.

Het is een heel bijzonder stuk met een enorme uitdaging voor regisseur Regina Visser en de spelers. Er zal veel gevraagd worden van de decorbouwers, licht, geluid en de muzikanten. Want ook dat is live!

Uitvoeringen:
Woensdag 14 februari
Donderdag 15 februari
Vrijdag 16 februari
Zaterdag 17 februari (Uitverkocht)
Donderdag 22 februari
Vrijdag 23 februari
Zaterdag 24 februari
Zondag 25 februari

Locatie
Melkveebedrijf Van den Tweel
Middenweg 105, Bantega

Informatie en ticketvoorverkoop
online via www.opnijferienebantega.nl
– SPAR Wesselius (Lijnbaan 2, Lemmer)
– Kapsalon Jolanda (Middenweg 124, Bantega)

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!