Nieuwe praktijkruimte ‘PRAKTIJK Uit & Thuis’

LEMMER – Vanaf maandag 15 april is Joyce Uitentuis (natuurgeneeskundig therapeut) met haar ‘PRAKTIJK Uit & Thuis’ gevestigd op het Lemsterpad 54 A – 19 in Lemmer.

In de 16 jaar dat haar praktijk bestaat, heeft Joyce op verschillende vlakken veel kennis en ervaring opgedaan. Het doel van de consulten is fysiek, mentaal, psychisch en emotioneel weer beter in balans te komen. Hierdoor kan je meer bewegingsvrijheid, minder pijnklachten, minder stijfheid, ontspanning van lichaam en geest ervaren, in je werk, privé of je sport.

Haar kracht is
– niet alleen te kijken naar de klacht, maar op een holistische wijze naar de mens in zijn geheel, én door verschillende behandelwijzen en -technieken (o.a. triggerpoint therapie, Dorn therapie, fascia release, gewrichtsmobilisaties (uit de fysiotherapie), massage, coaching) in een consult te combineren.

Myofasciale triggerpoints
– (verkrampingen in spieren) kunnen pijnklachten veroorzaken, bewegingsbeperking en/of uitstraling of tintelingen naar een ander deel van je lichaam.
Naast behandeling van je triggerpoints kan Joyce je coachen zelf je triggerpoints te behandelen (bijvoorbeeld met een bal), zodat je thuis de behandeling kunt voortzetten. Hiermee bevorder en versnel je jouw herstel optimaal.
Sport- en ontspanningsmassage – Een hele massage is mogelijk maar ook een deel. Bijvoorbeeld alleen de rug, nek/schouders of alleen de benen.

Vergoeding zorgverzekeraars – ‘PRAKTIJK Uit & Thuis’ is aangesloten bij de BATC.
Consulten worden door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed, mits je verzekerd bent voor alternatieve zorg. Bij een eerste afspraak krijg je altijd 10% kennismakingskorting.

Workshops –
Regelmatig vinden er ook met andere therapeuten/ondernemers workshops plaats in de praktijk, zoals met klankschalen, make-up e.d. Kijk hiervoor bij ‘activiteiten’ op de website van de praktijk.
Voor alle info kijk op
www.praktijkuitenthuis.nl
Lemsterpad 54A – 19, Lemmer
(ingang achterzijde gebouwencomplex op de hoek)

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!