Nieuwe Gezichten, Nieuwe Kansen bij Aqua Holidays!

Olivier van Leusden is het team gaan versterken. En Aqua Holidays zoekt nog mensen.

LEMMER – Met het aanbreken van april verwelkomt Aqua Holidays vol trots Olivier van Leusden als nieuw lid van haar team. “Zijn toewijding en passie voor gastvrijheid zullen een frisse wind brengen binnen ons bedrijf. Terwijl Olivier zijn reis begint bij Aqua Holidays, kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. Welkom aan boord, Olivier!”

Woningen aan het water

Aqua Holidays vestigt zich al sinds 2013 als vakantiebestemmingaanbieder in Lemmer. Alle woningen zijn te vinden aan het water, zodat onze gasten optimaal kunnen genieten van al het moois dat Lemmer te bieden heeft. “Wij staan voor gastvrijheid, zorgzaamheid en professionaliteit.”

Partnerschappen met lokale bedrijven

Aqua Holidays is geïnteresseerd in samenwerkingen met lokale bedrijven in en rondom Lemmer. “Door partnerschappen aan te gaan streven we naar het verrijken van de vakantie-ervaring van onze gasten met lokale producten, activiteiten en diensten. Samen creëren we onvergetelijke herinneringen voor iedereen die onze prachtige waterrijke bestemming bezoekt.”

Vacature

Ook zijn we op zoek naar schoonmaaksters voor de vakantiewoningen die wij verhuren. Ben jij een schoonmaakster of ken je iemand die op zoek is naar een goed betaalde en leuke bijbaan? Neem dan contact met ons op via info@aqua-holidays.de of bel naar +31 65 89 59 867. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de website: https://holland-ferienhaus-boot.de/