Nieuwe data: donderdag 23 mei en maandag 1 juli voor Hyaluronzuur filler en botox

LEMMER – De cosmetische artsen van The WOW Factory uit Sneek komen weer naar Annemarije’s Brow- en Beautysalon in Lemmer. Op donderdag middag 23 mei zijn er nog enkele plekken beschikbaar, maandag avond 1 juli zit al bijna vol. De artsen bieden Hyaluronzuur filler en botox behandelingen voor een veilig en natuurlijk resultaat.

Botulinetoxine behandelingen:

1 regio € 175,-
2 regio’s € 300,-
3 regio’s € 425,-

Hoe snel werkt botox?

Botox werkt binnen 4 tot 7 dagen. Binnen 2 weken is het optimale resultaat bereikt en heeft je bezorgde en vermoeide blik plaats gemaakt voor een blij en fris uiterlijk.

Hoe lang blijft botox werkzaam?

De duur van het resultaat is per persoon verschillend. Botox® werkt ongeveer 3 tot 6 maanden na een eerste behandeling. Het effect kan langer aanhouden na meerdere behandelingen.

Hyaluronzuur fillers :

Tussen €250,- en €400,-

Hoe snel werken fillers?

Het resultaat van een behandeling met een filler is direct zichtbaar. Doordat er sprake kan zijn van een kleine zwelling ziet het er zelfs extra goed uit direct na de behandeling. Na 4-6 weken zie je een stralende en natuurlijke look.

Hoe lang werken fillers?

Een filler is ongeveer 9 tot 12 maanden zichtbaar. Het hyaluronzuur is dan opgenomen en de inspuiting kan zonder problemen herhaald worden voor opnieuw een jongere uitstraling.

Vrijblijvend adviesgesprek

Voor een duidelijk en persoonlijk kostenplaatje adviseren wij een vrijblijvend adviesgesprek te boeken. Ook dat is mogelijk op bovenstaande data.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan via de mail info@annemarijesbeautysalon.nl of bel ons 0653923927.

Klik hier voor meer info en veelgestelde vragen.