Nieuwe cursus salsa dansen in Lemmer met gratis proefles

LEMMER – Vanaf zaterdag 11 september is dansschool Salseromboka weer gestart met een nieuwe cursus salsa dansen. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen nog steeds een gratis proefles volgen.

Eerst kijken of direct meedoen met de salsa lessen op de swingende salsa avonden, het kan allemaal. De lessen vinden plaats in ‘t Pac in Lemmer. Vanaf 19:00 uur is iedereen op zaterdag welkom aan de Straatweg 52D om mee te doen of gewoon te genieten van Salsa dansen. De lessen worden aangeboden door Mboka van Dansschool Salseromboka Dancing center. De initiatiefnemer en dansschoolhouder Mboka is een ervaren dansleraar die met positieve energie iedereen de dansmoves van salsa weet bij te brengen. De 8 wekelijks salsa dans cursus voor beginners en vervolgcursus zal elke zaterdag avond gegeven worden in ‘t Pac in Lemmer.

Opgeven

Je kunt je daarvoor opgeven als echtpaar, met vrienden of stellen. Maar ook alleen ben je welkom, de dansschool heeft in overleg voldoende ervaren danspartners beschikbaar om in te vallen als het nodig is. Wil je meer weten? Mail voor meer info naar: info@salseromboka.nl. Om mee te doen is reservering wel verplicht.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!