Nieuw – ‘Nails & Jewels’ nagelsalon

LEMMER – Van computerspecialist naar nagelstyliste.
Frea de Vries heeft het roer omgegooid en opent maandag 7 oktober haar nagelsalon ‘Nails & Jewels’ aan de Villa Novalaan 12 in Lemmer.

Na 10 jaar computerspecialist te zijn geweest, besloot ze om heel iets anders te gaan doen en koos ze voor het beroep nagelstyling.
Om dit vak uit te kunnen oefenen is de serre van de woning aan de Villa Novalaan verbouwd tot een fraaie nagelsalon. Een mooi plekje met uitzicht op het vaarwater.
Frea: “Ik kijk er ontzettend naar uit om hier de klanten te mogen ontvangen en gezelligheid te combineren met het maken van mooie nagels”.

Openingskorting
Om de opening te vieren krijgt de klant in de maand oktober een flinke korting op de normale prijs.
Voor meer info kun je contact opnemen via de mail, whats app, Facebook of bel naar 06-21167624, nails-jewels@outlook.com

Behandelingen
Bij ‘Nails & Jewels’ nagelsalon kan men terecht voor gellac op de natuurlijke nagels, verlenging van de natuurlijke nagels, nailart, een heerlijke spa manicure behandeling en er zijn ook sieraden te koop.
Frea: “Voor het verlengen van nagels werk ik met het product Polygel, een nieuw systeem op het gebied van kunstnagel technieken. Het heeft de substantie van een hardgel, maar de hardheid van acryl. Het heeft geen doordringende geur zoals bij acryl en de kans op allergie is minimaal bij polygel. Ik werk in mijn salon alleen met EU goedgekeurde producten, de merken waarmee ik werk zijn Urban Nails en Moyra. Ook heb ik een fijne nageltafel die voorzien is van een uniek 4 punts afzuiging, zodat er geen hinder wordt ondervonden van het stof dat vrij komt bij het vijlen, gezond voor de klant en voor mij.
De salon is voorzien van het hygiëne certificaat Barbicide

Openingstijden
09:00-20:30 ma. t/m vr.
09:00-17:00 za.
De nagelsalon is alleen op afspraak geopend.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!