Nieuw in Lemmer – Zwangerschapscursussen, yoga en oefentherapie

Op zaterdag 31 oktober start “Mind Your Moves” met een nieuwe zwangerschapscursus in Lemmer aan de Kadijk. MYM is een studio voor yoga, oefentherapie en zwangerschapsbegeleiding.

Esther Kuipers: “De cursus richt zich op vrouwen die tussen de 20 en 30 weken zwanger zijn. Het is een praktische, maar complete cursus die jou als zwangere vrouw volledig voorbereid op je bevalling. Theorie wordt afgewisseld met tips voor je houding en het voorkomen van klachten. Daarnaast wordt er actief geoefend middels yoga en pilates-oefeningen. Zo blijf je fit en in conditie.
Ook is er aandacht voor bekken en rugklachten en hoe daarmee om te gaan. Ik ben oefentherapeut Mensendieck en yogadocent dus houding en beweging zijn een belangrijk onderdeel van de cursus. Daarnaast ben ik bekkentherapeut en behandel ik veel zwangere vrouwen met bekken en rugklachten.
Ik geef deze cursus al meer dan 10 jaar en met veel succes in Almere. Nu vond ik het tijd om ook in Lemmer deze cursus te gaan geven.
Wil je goed voorbereid en met vertrouwen je bevalling in gaan?

Meld je dan aan

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt ook eerst een gratis proefles volgen om te kijken of het wat voor jou is.
Ik zie er naar uit jou te mogen begeleiden.
Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer informatie www.mindyourmoves.nl
Ook voor partnerlessen aan huis of 1-op-1 begeleiding in mijn praktijk”.

Start eerstvolgende cursus: 31 oktober 2020
Adres: Kadijk 9 te Lemmer
Vergoeding door zorgverzekeraar is mogelijk.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!