Nieuw bij Salon Saskia for Beauty: de nieuwste behandeling op het gebied van huidverbetering

LEMMER – Nieuw bij Salon Saskia for Beauty: de nieuwste behandeling op het gebied van huidverbetering. Saskia noemt dit ook wel de natuurlijke facelift zonder botox of fillers.

Dermatude Meta Therapy

Saskia:”Dermatude Meta Therapy is een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode die direct zichtbare en bewezen resultaten geeft, zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt.”

Hoe werkt de Dermatude behandeling?

“Door middel van onzichtbare microperforaties in de opperhuid, wordt het zelfherstellende vermogen van de huid gestimuleerd en worden collageen en elastine geproduceerd om de microperforaties te repareren. De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit. Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen (subjectables) in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben en de fibroblast (de bindweefselcel) zich bevindt. Na 1 behandeling merkt men al resultaat en in kuurverband van 8 behandelingen zijn de resultaten ongekend!”

Gratis intake

“Ik hoop je gauw te mogen begroeten in mijn salon voor een (gratis) intake,” zegt Saskia daarover.

Informatie en afspraak maken

Salon Saskia for Beauty

Lijnbaan 7b

8531 JM  Lemmer

0514-850848

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!