Natuurlijke kapsalon van Lemster Rachel van Kessel

TJERKGAAST – Rachel van Kessel (geboren in Lemmer) heeft een natuurlijke kapsalon in Tjerkgaast geopend. Rachel werkt in haar salon die de naam Natuurlijke Haarverzorging draagt, uitsluitend met natuurlijke producten voor huid en haar. Je kunt bij haar terecht voor een consult, kuurbehandeling, plantenkleuring en knippen. Rachel heeft zich verder gespecialiseerd in krullen knippen.

Aangeleerd

Rachel heeft zichzelf het beroep van natuurkapper helemaal zelf aangeleerd. Vanuit eigen interesse is haar hobby uitgegroeid tot een kleine onderneming. Haar salon is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in een meer natuurlijke manier van haarverzorging. Rachel gaat met haar consulten en kuurbehandelingen net een stapje verder dan wat de reguliere kappers doen. Zij test het haar op verschillende manieren zodat zij weet wat het nodig heeft, en geeft aan de hand daarvan advies.

Kleuring van gemalen bladeren

De plantenkleuring is een natuurlijke vorm van haarkleuring en bestaat uit gemalen bladeren van diverse planten die het haar op een natuurlijke manier kleuren. Deze natuurlijke kleuring is tevens een masker voor het haar. Het versterkt het haar, geeft glans en maakt het haar voller. Meer informatie is te vinden op: www.natuurlijkehaarverzorging.nl

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!