Minion-hulpactie

LEMMER – Alie Winters en dochter Angela zijn al een hele tijd druk bezig geweest met het verzamelen van Minion kaartenspelsets voor o.a. het Ronald mcdonald huis, ziekenhuizen en het speciaal onderwijs. Maar er zijn nog steeds setjes over.
Weet jij een school, een Minion fan, ziekenhuis,  of een andere instantie? Dan kun je die nomineren. Stuur een mail naar: minionhulpactie@outlook.com
(De organisatie zorgt dat er eenmalig Minion-producten verzameld en verspreid worden onder zieke kinderen en kinderen met een beperking).

Omdat ze een vrachtauto moeten huren en veel ritjes maken tussen de verwerkadressen van de pakketten naar de locaties waar de pakketten afgeleverd gaan worden, zouden ze dit deel graag gesponsord zien.
Ook worden alle spelsets verpakt in gripzakjes die apart worden ingekocht en er worden spelregels uitgeprint. Alle werk wordt verricht door niet betaalde vrijwilligers.
whydonate.nl/minionhulpactie/event/

Deze verzamel- en sorteeractie wordt ondersteund door de inzet van vele families in Lemmer. Ook dagbesteding locaties in Sint Nyk en Sneek zijn er actief mee, zij vinden het geweldig werk.
Inmiddels zijn er al meer dan 3000 sets bezorgd op diverse locaties en ze zijn er nog lang niet.

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!