MHC Lemmer dames 1 wint tegen Winschoten en bedankt sponsoren

LEMMER – Afgelopen zondag speelde MHC Lemmer dames 1 thuis in Lemmer tegen Winschoten dames 2. Lemmer dames 1 heeft een goede reeks wedstrijden achter de rug die winnend werd afgesloten. Dus ook voor deze wedstrijd tegen de nummer laatst waren de verwachtingen hoog gespannen. In het begin van de wedstrijd werd er door beide teams afgetast, totdat in de 12e minuut Rixt Even vanaf de rechterkant de bal voor kon geven op Jorien Renneberg, zij tikte de bal beheerst binnen. Dames 1 had ondanks het grote verschil in de stand moeite tegen Winschoten.

Scoren

Keepster Ellen de Boer zorgde voor een aantal prima reddingen. Het was Jorien Renneberg in de 58e minuut de ban brak met een mooi bekeken schot buiten het bereik van de keeper. Daarna werd de score uitgebouwd door Emma van der Bij. In de 65e minuut scoorde zij met een hoge push op goal na een strafcorner.

Strafcorners

In het laatste gedeelte van de wedstrijd kreeg Lemmer een aantal strafcorners achter elkaar. In de 70ste minuut was Petra de Jong er snel bij om na de rebound van de keeper binnen te tikken. Dit resulteerde in een 4-0 overwinning van Lemmer dames 1 op Winschoten dames 2. Al met al een prima wedstrijd van Lemmer dames 1, de 3 punten bleven terecht in Lemmer.