Merel Kelderhuis opent Salon Puur&Relax

LEMMER – Merel Kelderhuis heeft onlangs salon Puur&Relax geopend aan het Rijgersmapark 4 in Lemmer. Ze startte de salon met veel ambitie, professionaliteit en vooral veel liefde voor haar vak. “Ik ben afgestudeerd als ‘Allround Schoonheidsspecialiste’. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in bindweefselmassage, acne en huidverbeterende behandelingen.”

Droom

Sinds 2018 is Merel werkzaam in de beautybranche in binnen- en buitenland. “Daarin heb ik mijzelf volledig kunnen ontwikkelen en heb ik veel ervaring opgedaan. En nu was het tijd om mijn droom na te jagen en een eigen salon te starten. Op 22 juni is die droom werkelijkheid geworden en heb ik mijn eigen salon Puur&Relax geopend aan het van Rijgersmapark 4 in Lemmer.”

Behandelingen

Bij Puur&Relax kunnen klanten terecht voor beauty, spa, massages en huidverbeterende behandelingen. “Ik kijk zorgvuldig naar jouw huid en stel iedere behandeling op maat samen. Op deze manier werken we naar een prachtig resultaat. Iedere klant verdient het allerbeste Puur&Relax moment. In de salon werk ik met het exclusieve merk Yellow Rose. Alle producten zijn dierproefvrij en zuiver plantaardig. Ze zijn verder van de hoogste kwaliteit en dat voor een eerlijke prijs.”

Meer informatie

Instagram: @puurrelax
Facebook: Puur&Relax
Telefoonnummer: 0681733793
Email: info@puurrelax.com

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!