Medium Esther de Jong

Esther de Jong is 53 jaar en woont in de Noordoostpolder.
Sinds 2018 geeft ze als medium readings, zowel privé, online als in een groep.
Esther is gecertificeerd en heeft een eigen Mediumpraktijk

Spirituele
Esther: “Na twee jaar bij de Landmacht ben ik werkzaam geweest in o.a. transport, horeca en de landbouw. Voorheen was ik nogal huiverig voor de spirituele wereld. Echter door omstandigheden en toevalligheden werden mijn ogen geopend en besefte ik dat er meer moest zijn dan ik kon waarnemen.
Het spirituele zat er altijd al bij mij in, maar ik wist hier niet mee om te gaan.
Doordat ik op zoek ging naar antwoorden werd ik nieuwsgieriger en ben ik vier jaar lang bij de juiste mensen trainingen gaan volgen”.

Reading
Esther: “Op het moment van de reading ben ik een “doorgeefluik”, ik sta in contact met de spirituele wereld en geef u de informatie door. Een overledene geeft zelf aan wat hij of zij u wenst te vertellen.
Het kan een bevestiging of een herinnering zijn, of ze willen u helpen op uw levenspad. Ik weet van tevoren helemaal niks van u, hoe minder ik van u weet, des te beter verloopt het consult. Ik ben totaal afhankelijk van de spirituele wereld, en het is altijd bijzonder hoe een reading verloopt. Het gaat bij een reading om een stukje “healing”, om daarna weer verder te kunnen gaan”.

Sessieavonden in Lemmer
Zaterdag   3 oktober (nog 1 plaats vrij)
Zaterdag 17 oktober
Tijd: 20:00-22:00 uur
Kosten: € 20,- p.p.
Houtsaachmole 3c Lemmer
Opgave via contactformulier op de website of mail naar
mediumpraktijklemmer@outlook.com
mediumpraktijklemmer.weebly.com

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!