Marianne Meeter – Weg met de Weegschaal

Nieuwjaarsactie en nieuwe methode

LEMMER – Vanaf januari 2019 is er een nieuwe methode beschikbaar bij gewichtsconsulent Marianne Meeter. Met deze methode kun je werken aan een gezondere leefstijl en het daarbij behorende gewicht. Op zich is dat geen nieuw fenomeen binnen haar praktijk, want dat is waarvoor mensen al bijna 7 jaar bij haar aankloppen.
Steeds meer cursisten van Marianne kiezen ervoor om wat langer door haar gecoacht te worden. De methode Weg met de weegschaal van Meijke van Herwijnen sluit met het 12 weken programma daarbij heel goed aan. De visie die Marianne heeft over voeding en afvallen blijft ongewijzigd.

Meer eten en beter afvallen
Door gezondere keuzes te maken op het gebied van voeding en beweging, kun je meer eten en beter afvallen. Het is dus geen streng dieet en je hoeft zeker geen honger te lijden. De focus ligt op wat jij graag wilt en niet op wat je niet mag. Voeding, beweging, slaap en ontspanning zijn de actiepunten waar jij mee aan de slag gaat. Wekelijks worden in de praktijk jouw resultaten en je knelpunten besproken.
Naast het nieuwe programma blijft ook het oude vertrouwde traject van 9 weken gewoon bestaan, Het 5 weken traject komt te vervallen omdat de meeste successen worden behaald met langere begeleiding. Overgewicht is vaak niet in een paar weken ontstaan en blijvend je gedrag veranderen heeft soms wat meer tijd nodig. Het is een proces van vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk zeer zeker de investering en de moeite waard.

Profiteer t/m 22 februari
Denk jij voor de zoveelste keer, dit jaar ga ik echt voor een fit en gezond leven? Wil jij dit keer blijvend kilo’s kwijtraken? Hoor jij ook dat stemmetje die twijfelt of jou dat gaat lukken?
Laat Marianne dan jouw coach zijn op de weg naar het gewicht waar jij je weer prettig bij voelt.
Wil jij meer weten over haar werkwijze maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@mariannemeeter.nl
Tot en met 22 februari kun je profiteren van een mooie Nieuwjaarsactie.
Kijk voor de tarieven op www.mariannemeeter.nl

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!