Mantelzorgers mogen naar feestelijke concertavond Leeuwarden

LEMMER – Het Mantelzorg Informatie Punt DFM organiseert de laatste activiteit van dit jaar. Samen met met alle Friese Steunpunten Mantelzorg worden mantelzorgers uitgenodigd voor een feestelijke concertavond in de Bonifatiuskerk van Leeuwarden. Een avondvullend programma op zaterdag 2 december 2023. De Steunpunten werken hierin samen met Stichting Classic Night Concerts, dat concerten door heel Nederland organiseert om mantelzorgers te verwennen.

Hapje en een drankje en Meet en Greet

De avond wordt compleet gemaakt met een hapje en een drankje én een Meet en Greet met Annemarie de Jong na afloop van haar optreden. Tijdens de concertavond in een sfeervolle en fraai verlichte Bonifatiuskerk, zal je worden verrast door een heel divers programma. Sopraansoliste Annemarie de Jong zal samen met haar instrumentaal ensemble Passione én haar vocaal ensemble Annemarie & The Pilgrims Voices een avondvullend programma verzorgen.

Meer informatie

De avond voor de mantelzorgers vindt plaats op zaterdag 2 december 2023. Het gaat om het gratis Classic Night Concert – Oh Holy Night in de Bonifatiuskerk Leeuwarden, aanvang 19.30 uur.

Aanmelden

AANMELDEN VOOR VRIJDAG 24 NOVEMBER 2023 door te mailen naar mantelzorg@sociaalwerkdekear.nl

Voor iedere mantelzorger zijn maximaal 2 gratis kaarten beschikbaar. Meld je snel aan want OP=OP!