Maak kennis met de Italiaanse keuken

LEMMER – Bij ‘Keukenhuis Lemmer’ staat sinds kort ook een Italiaans keukenmerk en als je het hebt over een Italiaanse keuken mag daar Zampieri Cucine zeker niet ontbreken.
Al meer dan 50 jaar ontwerpt Zampieri Cucine design voor de keukenruimte. Sinds 1964 in Camponogara gelegen tussen Venezië en Padova in Noord Italië.
De “retro-industriële” keukens zijn een eerlijke weergave van de “Made in Italy” filosofie. Met onderscheidende finishing zoals cement, keramiek, metal finishing en gezandstraald eiken geeft Zampieri Cucine een eigen identiteit aan haar keukens .
Zampieri Cucine is zeer geschikt voor creatieve ontwerpers die niet geremd willen worden door maatvoering of beperkingen in afwerkingen.
Of u nu gaat voor een strak mat gelakte deur, een deur in Fenix of beton, Zampieri Cucine denkt mee om zelfs buiten het standaard assortiment te zoeken naar uw wensen.
De retro industriële vormgeving is zeer fris en tijdloos.
100% Italiaans design, 100% Italiaanse keuken, staat voor lifestyle, fashion, culinair en creatief en is nu  toegankelijk  voor een breed publiek.
keukenhuis-lemmer.nl

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!