LVC (HS1) wint in Oudehaske

OUDEHASKE – Zaterdag speelden de LVC-heren tegen het combinatieteam Oudehaske/Joure. De thuisclub had voor deze gelegenheid twee jeugdspelers (15 jaar) aan hun selectie toegevoegd waardoor ze aanvallend van start gingen. Een geduchte tegenstander waaraan LVC soms de handen vol aan had. Gelukkig waren de meegereisde LVC-supporters in de meerderheid en dat was goed hoorbaar.

De eerste set begon LVC scherp en met een aantal sterke aanvallen van de hoofdaanvallers werd de set nipt gewonnen met 26-28.
In de tweede set kon LVC de goede lijn doortrekken. Met gevarieerd aanvalsspel pakten de heren ook deze set met 19-25.
LVC dacht de buit binnen te hebben en wegzakte de concentratie. Hiervan wist Oudehaske goed te profiteren. Want ondanks luide aanmoedigingen vanaf de tribune moest LVC de set afstaan met 25-17.
Een flinke peptalk voor de aanvang van de vierde set resulteerde in een alert LVC. Opnieuw dicteerden de Lemsters de wedstrijd en met een 22-25 setstand kwam de eindstand van 1-3 op naam van LVC.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!